vrijdag 2 juli 2010

Dag 47: Hoensbroek

Onze laatste "etappe" plaats.

Vanmorgenvroeg bericht ontvangen dat mijn ( Kees) moeder uit bed was gevallen en haar rechterarm op 3 plaatsen heeft gebroken. Daarnaast heeft ze weer vocht achter de longen, haar longen en hart werken  niet goed en daardoor kan ze niet geopereerd worden. Jaren geleden heeft ze een dergelijke kwaal ook gehad en alles ternauwernood overleefd. Er was nu geen acuut levensgevaar.
Jeanny en ik hebben een heel emotioneel "overleg" gehad en besloten om onze tocht naar huis af te breken en transport te regelen.
Overleg met Jos gehad en besloten om eerst te kijken of er mogelijkheden met de trein waren,zo niet dan een lift van Jos.
Bij de Deutsche Bundesbahn was een meisje die het snapte en voor ons en de fietsen( die leveren de meeste problemen op ivm reserveringen) voor vandaag een reis tot Aken regelde. Eerst met de lokale trein naar Stutgart, dan de ICE( die gaat met bijna 200 km noordwaarts) naar Darmstadt, dan lokale trein naar Mainz, dan de ICE naar Keulen en dan een lokale trein naar Aken. De kids gebeld en kond gedaan van onze keuze om de reis af te breken.
Om 11.45 vetrokken en om 19.30 in Aken. Daar stonden Joyce en Jos ons op te wachten om ons naar huis te brengen. Eerst een capu en dan naar Hoensbroek, alwaar we om 20.30 aankwamen.
Dit is een abrupt einde van een zeer mooie reis die we een ieder aanbevelen.( wij gaan wel mee als gids).
Een ieder bedankt voor zijn of haar reactie die ons de hele reis gesterkt hebben.
We gaan elkaar nog zien, J&K.
Toch blij dat we er zijn                             en niet alleen voor de lekkere vlaai van Betsy.

8 opmerkingen:

 1. let nou maar eerst goed op mamke. wij zien elkaarspoedig.
  welkom thuis, desondanks!...
  knuf
  ansje en johny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. balen dat het zo moet eindigen, maar ik ben blij dat jullie thuis zijn! Ook voor ons mam
  knufs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat toch jammer dat jullie je tocht moeten beeindigen. Erger is het natuurlijk voor de moeder van Kees. wij hopen dat een en ander toch weer op zijn pootjes terecht komt. Wij wensen haar beterschap en jullie sterkte met het begeleiden van haar. Knuffels van Willem en Nelly.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo Sjanny en Kees, wat jammer dat deze mooie reis voor jullie zo moet eindigen. Maar alle begrip! Wellicht dat er toch nog een keer een gelegenheid komt om het laatste stukje nog af te maken op de manier die jullie voor ogen hadden.
  Nu ook maar eens uitrusten en alle ervaringen en plaatjes de revue laten passeren.
  Wij zijn wel benieuwd naar jullie verhalen en foto's. Jullie zijn welkom!!
  Groeten, de Vosjes uit Asten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Jeanny en Kees,

  We hoorden het bericht net van Rik toen we belden of Sterre mocht komen logeren. We wensen jullie moeder heel veel beterschap. En hopen dat de versnelde thuiskomst geen negatief gevoel over deze mooie reis geeft.

  Groetjes Paul, Ryan en Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mam en Pap,

  Wat een mooie reis was het! Dat kan niemand jullie meer afnemen. Voor alles is een reden zullen we maar zeggen. Wij zijn trots op jullie enorme prestatie.Dat besef wat jullie allemaal hebben beleefd en gezien en gedaan, komt bij jullie ook wel. Eerst maar even thuis komen en acclimatiseren.
  Fijn dat jullie weer heel huids en vol mooie verhalen terug zijn.
  Als je weer zin hebt om te fietsen, nou dan weet ik wel een bestemming. Wilhelminaoord! De goede kant op n.l. bergen en heuvels, niet te vinden hier.
  Het zit erop, raar jullie niet meer te volgen via dit blog. Ik wist altijd waar jullie zaten. Dat is wel andere koek nu jullie weer thuis zijn.
  Veel liefs van,
  Belinda, Marco, Kahlan, Petter en Jytte xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Jeanny en Kees,

  jammer dat jullie de reis zo moesten afbreken. Maar hetgeen jullie tot nu toe bereikt hebben neemt niemand jullie nog af.

  We wensen "mam" heel veel beterschap en nog heel veel levensvreugd, zodat jullie nog lang van mekaar mogen genieten.

  Wellicht tot gauw en ook voor jullie veel sterkte.

  Groetjes,

  Heleen en John

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Kees & Jeanny,

  Bedankt voor jullie leuke kaartje en nog een keer nemen wij ons petje af voor de prestatie die jullie hebben gedaan! Hopelijk gaat het inmiddels beter met de moeder van Kees! Groetjes uit Tirol en misschien een keer tot Ziens! Edith Marcel en Mats Rensen / Alp Appartments Tösens

  BeantwoordenVerwijderen