woensdag 26 mei 2010

Dag 10: Bludenz (Oostenrijk)

Vanmorgen uit kunnen slapen een goed verzorgd ontbijt genuttigd en na wat geklets met de overige gasten om 10.30 uur vertrokken. Net buiten Feldkirch kwamen we langs een busbedrijf. Stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of we de fietsen mochten schoonspuiten. Hij wees de wasruimte en we konden onze gang gaan. Fietsen kwamen als herboren uit de wasbeurt. Een paar kilometer ermee gereden zodat alles droog was en de meegenomen smeermiddelen van Jo Janssen gebruikt.

Daarna door de bossen langs een groot aantal meren waarvan het ene meer, meer meer was dan het andere maar wel mooie meren. Langs de rivier de INN en om 13.00 waren we bij ons pension in Bludenz. We moesten even de weg vragen, maar 2 klimmen van bijna 10% brachten ons bij het pension. We werden zeer hartelijk ontvangen en kregen meteen koffie. Vandaag 26 km en 180 hoogtemeters. Weer was licht bewolkt 24 graden en om 15.00 een fikse hoos en regenbui. We zaten net te eten.
Verder doen we alles rustig aan en dan morgen de rit over de Arlbergpas,( er gaat ook een trein maar die is volgens MIJ defect)
Even wat antwoorden:
De hellingen morgen zijn van de buiten categorie.
We bekijken genoeg onderweg maar proberen wel in de buurt van de route te blijven.
Nogmaals een ieder bedankt voor de leuke reacties en het raden van het gewicht!!!!!
Indien iemand een probleem met de blog heeft graag contact opnemen met Joyce of Rik.
Groeten van ons en tot morgen J&K