woensdag 26 mei 2010

Dag 10: Bludenz (Oostenrijk)

Vanmorgen uit kunnen slapen een goed verzorgd ontbijt genuttigd en na wat geklets met de overige gasten om 10.30 uur vertrokken. Net buiten Feldkirch kwamen we langs een busbedrijf. Stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of we de fietsen mochten schoonspuiten. Hij wees de wasruimte en we konden onze gang gaan. Fietsen kwamen als herboren uit de wasbeurt. Een paar kilometer ermee gereden zodat alles droog was en de meegenomen smeermiddelen van Jo Janssen gebruikt.

Daarna door de bossen langs een groot aantal meren waarvan het ene meer, meer meer was dan het andere maar wel mooie meren. Langs de rivier de INN en om 13.00 waren we bij ons pension in Bludenz. We moesten even de weg vragen, maar 2 klimmen van bijna 10% brachten ons bij het pension. We werden zeer hartelijk ontvangen en kregen meteen koffie. Vandaag 26 km en 180 hoogtemeters. Weer was licht bewolkt 24 graden en om 15.00 een fikse hoos en regenbui. We zaten net te eten.
Verder doen we alles rustig aan en dan morgen de rit over de Arlbergpas,( er gaat ook een trein maar die is volgens MIJ defect)
Even wat antwoorden:
De hellingen morgen zijn van de buiten categorie.
We bekijken genoeg onderweg maar proberen wel in de buurt van de route te blijven.
Nogmaals een ieder bedankt voor de leuke reacties en het raden van het gewicht!!!!!
Indien iemand een probleem met de blog heeft graag contact opnemen met Joyce of Rik.
Groeten van ons en tot morgen J&K

7 opmerkingen:

 1. Ha die Kees en Jeanny,

  Ik heb weer even alles bijgelezen en moet zeggen dat jullie steeds meer bikkels worden. Nu jullie een geweldige hoeveelheid goederen hebben teruggestuurd zullen jullie met plassen wel sneller klaar zijn.Ik schat dat jullie samen 8,8 kg naar jullie buurman gestuurd hebben. Daar heb ik die 2,5 kg die jullie samen lichter geworden zijn niet in meegenomen. Volgens mij gaan jullie nou als een speer over die bergen heen. Jullie kunnen het. Dus Jeanny volgend jaar weer mee de bergen in. We gaan René overmorgen uitzwaaien.
  Hij heeft er ook veel zin in. Geniet en tot horens.
  Felix en Syta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jeanny en Kees,

  Jullie hoeven de trein ook niet te nemen, want jullie gaan zelf al als een trein. Het schiet goed op en we hebben waardering voor jullie prestaties.

  We blijven gewoon lekker “meefietsen” en hopen dat jullie goed weer blijven houden. Kijk goed uit verder in die bergen en bergaf voorzichtig remmen hé. Jullie weten immers toch wie het jodelen heeft uitgevonden. Nu de grens over naar de woonplaats van die man met dat kleine rondje petje. Maar jullie gaan nu even voor je eigen zege !

  Blijf fris en opgewekt, doe voorzichtig en veel plezier verder op jullie tocht.


  Tot blogs,

  Heleen en John

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi J&K; vandaag de link via Joyce ontvangen.
  Was meteen flink inlezen, wat gaan jullie hard zeg! dat was niet de afspraak wij zijn pas in juli in Rome;) Wij willen ons nog voegen bij de kilo-raders; volgens mij zijn jullie de sjaaltjes en warme onderkleding vergeten toch goed voor een extra halve kilo. Dag 2 was erg herkenbaar C en E lachen zich een deuk als ze dat lezen!
  Neem het hals und beinbruch in de bergen maar vooral niet te letterlijk, heel veel liefs uit Hulsberg. P,C en E

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi kees en jeanny, jullie zijn hardstikke goed bezig. Jose jeuken de handen om hetzelfde te kunnen doen, ga zo door tot in Rome. We leven met jullie mee en blijven jullie prestatie volgen tot het einde. groetjes uit margraten van jose en jack

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Jeanny En Kees,hier Maxl:

  Nadat wij onlangs uit Rome zijn teruggekeerd,met vliegtuig gaat het wat sneller!Wat julie op deze manier beleven(petje af trouwens)is natuurlijk niet meer voor ons weggelegd.Maak er wat moois van.
  De paus is ingelicht.Rome is fantastisch.
  Aufwienerschitzel!! groetjes,Max.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Jeanny en Kees,

  Volgens mij is deze tocht nog zwaarde als een huttentocht,(maar ik heb nooit een huttentocht gemaakt) vindt het erg boeiend om elke dag even te lezen wat jullie beleven, dus er wordt dagelijks aan jullie gedacht!! Geniet van het mooie Oostenrijk!! Groetjes Ans
  en ook van Jos oet Zjwame.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Jeannie en Kees. Fantastisch wat jullie doen.We hebben gisteren al jullie verslagen gelezen. Super, gewoon.Morgen ben je jarig, Jeannie en wij verwachten dat Kees jou op de stang van de fiets neemt zodat je niets hoeft te doen.Wij wensen jouw een fijne verjaardag toe en knuffels van ons. Willem en Nelly.

  BeantwoordenVerwijderen