donderdag 20 mei 2010

Dag 4: Gernsheim (Duitsland)

We hebben goed geslapen en genoten van het ontbijtbuffet. Vlak voor Nieder-Olm wilden we even stoppen om een banaan te eten. Jeanny vergat dat haar linkervoet nog in de clip zat en dus viel ze. Helaas heeft ze zich bezeerd: onder haar linkerknie heeft ze een flinke bloeduitstorting en gezwollen aders. We hebben meteen gekoeld met flessen en srl-zalf erop gesmeerd. Toen ze was hersteld van de schrik zijn we verder gefietst. We hebben onderweg warm gegeten, toen viel de regen ook met bakken uit de hemel. Daarna was het af en toe droog maar de regenjassen hielden we aan. Om 17.10 uur begonnen we aan de zoektocht naar een slaapplaats. Na 82 km fietsen vanaf Bingen hebben we in Gernsheim een gasthaus gevonden. Twee keer mislukte het met het vinden van de juiste route. Dankzij Jeanny vonden we de weg wel (is ze soms op haar hoofd gevallen....?). We wachten af.
Het onderbeen van Jeanny was aan het begin van de avond goed geslonken. De rest van de dag zat het been goed ingepakt met srl-zalf. Het voelt nog wel stijf maar Jeanny heeft er nog geen echte last van.
Groeten uit een regenachtig Duitsland.

3 opmerkingen:

 1. nou gaan we toch niet al elke etappe op de grond liggen dat is niet gezond.Rust voldoende en doe goed koelen nu zijn de bergen nog niet zo steil.Doe voorzichtig en ik hoop dat het weer wat beter word.

  Groeten
  Betsie en Jos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPAAAAAaaaaaa,,,

  jkdgiol,bhbhyk+o´l. g h vhjnln  Bodhi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij kunnen jullie beter een rondje Nederland komen fietsen. Heeft echt vele voordelen:
  1. mooi, droog, redelijk warm weer
  2. geen hoge Bergen, alleen molshopen
  3. Goede bewegwijzering
  4. genoeg winkels om boodschappen te doen
  5. slaapplaatsen in overvloed. Ja ,zelfs bij ons.

  Nadeel is natuurlijk dat je dan niet zoveel te vertellen hebt en niet kunt genieten van mooie vergezichten. Nou dan maar Hals und Beinbruch voor de rest van de reis.

  Groet Ryan, Paul en Sterre

  BeantwoordenVerwijderen