zondag 6 juni 2010

Dag 21: rustdag Firenze

Vandaag ontbijt op bed en rustig aan gedaan. Daarna Florence gaan verkennen. Joyce gaf de hint de Duomo te beklimmen anders zouden we "watjes" zijn. Het zijn 418 treden dus dat hebben we niet gedaan want we hebben immers een rustdag. Toch naar het Piazzala Michelangelo gewandeld. Bleek dat 104 meter hoog te liggen........ Het was 33 graden !!!
Een leuke dag ervan gemaakt en om 18.00 uur echt rust bij de stukken. We hebben 13 km gelopen en 219 hoogtemeters. Veel mooie echte oude gebouwen gezien en in een van de .......tig kerken een kaars aangestoken. Dit was een kerkje zoooo mooi door z'n eenvoud.
Uiteraard een heerlijk Italiaans ijsje gegeten en koffie genuttigd. Tijdens de wandeling nog gecached en vandaag meer geluk gehad dan gisteren. De boodschappen voor morgen al gedaan omdat we morgen een zware dag voor de boeg hebben (naar Siena). De batterijen en accu's laad ik niet op; dat scheelt nl. in gewicht. Groeten en weer tot morgen, J&K.

3 opmerkingen:

 1. maar sienna is ook weer zoooooo mooi....
  knuf
  ansje en johny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Buongiorno fratello e cognata ;)
  Hopelijk zijn jullie goed uitgerust.
  Firenze is echt mooi niet? en nu naar Sienna ook heel erg mooi!
  Ga zo door en geniet.
  knufs en kus van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Kees en Jeanny,

  we hebben ook maar even een rustdag genomen met reageren. Uiteraard lezen we elke avond even jullie dag.

  We houden 't vandaag ook kort. Onze vakantie zit er op, zitten alweer achter de computer van de baas en moeten acclimatiseren of zoiets.

  We genieten met jullie mee en doe ook eens de groeten aan mensen die nooit gegroet worden.

  With love from Apeldoorn en Maastricht Airport.

  Heleen en John

  BeantwoordenVerwijderen