vrijdag 11 juni 2010

Dag 26: Rome (Italie)

Aankomst Rome

Verrassing!
Joyce, Indra, Kahlan en Belinda wachten ons op.

Ontbijt op de kamer gemaakt en ons voorbereid op nog 2 dagen tot in Rome. Na een zeer slechte weg over een afstand van 17 km zei Jeanny:" Wat je doet weet ik niet, maar ik ga de blauwe borden( normale secundaire weg) naar Rome volgen." Ik stribbelde even tegen maar samen uit en samen thuis.

In Vertralla koffie en water in een barretje en vanaf daar de SS2 of te wel de Via Cassia gaan volgen. Het was inmiddels weer bloedheet en druk op de weg. Bij Sutri, bekend van de aardappelen brood gegeten en genoten van een Amfitheater en grotten die niet meer bewoond werden. Route weer vervolgd. Intussen aan Joyce via SMS het juiste adres en naam van Hotel gevraagd. Zij hadden iets voor ons geregeld. Jos gebeld voor het juiste coordinaat. Dat in de GPS en verder met onze " abstecher."
Bij een tankstation nog een pitstop gemaakt en berekend of we Rome zouden halen.
Om 17.00 uur reden we de Stad / Gemeente Rome binnen. Toen het juiste adres gaan zoeken. We kwamen uit in een gedeelte van Rome waar je met de fiets niet over de Tiber, de autosnelweg en 2 sporen kan komen. Via een taxichauffeur de juiste weg gekregen. Dat betekende echter dat we 25 km alles bijelkaar hebben moeten zoeken. Toen vonden we het hotel niet. Joyce gebeld en die zei het is een CAMPING!!!!!
We hadden aan het begin van die straat wel een camping gezien maar wat zochten we?????
Naar die camping om ons in te checken het was inmiddels 20.15 uur. Toen kwamen opeens Joyce, Belinda Indra en Kahlan aanrennen. Wat een verrassing!
Ze hadden een 6 persoons huisje geboekt en waren vandaag ook aangekomen. Het nadeel was dat zij dat met het vliegtuig hebben gedaan. Bij dit weerzien waren de 131 km en de 930 hoogtemeters opeens verdwenen. Zij hadden gekookt en voor ons gelukkig nog iets bewaard. Nog wat gedronken gekletst en een planning voor de komende dagen gemaakt.
Zaterdag alles regelen en even rust bij de stukken( zwemmen met de kinderen), zondag naar Rome, maandag gaan de kids weer naar huis en wij naar Rome. Dinsdag gaan we de route oppakken naar Assisi. Groeten J&K. en de kids.

By the way, het gewicht van het pakketje, dat wij hebben teruggestuurd was 6,760 kg.


11 opmerkingen:

 1. en een ekstra dikke knuf van ons tweetjes. bij ans ontstaat er steeds meer hoop dat we het alsnog gaan doen. ligt aan 7 juli wanneer het plaatje uit haar schouder wordt verwijderd. geniet van de kids en rome.
  tot een dezer dagen.
  ansje en john

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig Rome jullie doel bereikt. Gefeliciteerd!! de kussen volgen later. Geniet van Rome en jullie familie Gr. P.C en E

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig goed gedaan. Complimenten voor deze prestatie. Geniet nu maar van het mooiste openlucht museum van Europa: Rome. Het is jullie van harte gegund. Bij de eerstvolgende KR zien en horen wij jullie belevenissen wel. Lieve groetjes van de Vosjes uit Asten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd.Jullie kunnen trots op jezelf zijn. Wat is dat een leuke verassing dat jullie kinderen daar zijn. Chapeau. Maar nu genieten van deze mooie stad. We hopen dat jullie je belevenissen in Rome ook vermelden. Knuffels van Nelly en Willem.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo luitjes.Bij deze gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie,gelukkig is deze trip zonder noemenswaardige problemen verlopen.En dit in 26 dagen bij weer en wind.Gelukkig konden jullie het laatste deel afleggen bij goed en zonnig weer (was weer te warm natuurlijk)Verder veel plezier met de kids en daarna nog een fijne vakantie gelukkig hoeft niets en mag alles.

  Groeten uit HBK

  Betsie & Jos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo luitjes, nou proficiat, bijna in Rome waar jullie zeker ook zullen genieten. Wat leuk van de kids zal zeker gezellig zijn. Jongens geniet en tot gauw Rietje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ook van Piet natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo jullie twee.

  Knap gedaan geniet nu van Rome en doe voor ons maar een wens bij de Paus.
  Heel veel groetjes van Leo en Lenie.

  bai bai

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yihaaaaaaaaaaaaaaa te gek!!!
  proficat met deze prestatie!! super dat jullie 'n leuk ontvangst hadden.
  Geniet nog lekker verder.. Assisi ook heel mooi maar meleef eh pfff......voor mij dan :)
  dikke kus en knufs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Jeanny en Kees

  Proficiat met jullie prachtige prestatie.
  26 dagen. Wie had dat gedacht.
  Geniet van Rome.
  Wat mooi dat de kinderen er waren.
  Een complete verrassing natuurlijk.
  We zijn benieuwd naar jullie verdere ervaringen.

  Groetjes van Corrie en Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. fijn dat jullie al weer daar zjn en ook een leuke verassing bij aankomst ;-)
  nu geniet eerst maar eens en dan weer terug?

  groetjes uit gebrook,

  Louis Tienie Remco Iris

  BeantwoordenVerwijderen