maandag 28 juni 2010

Dag 43: Lavis (Italië)


Na een goed ontbijt weer op de fiets. Het was al zonnig. De hele dag ging de weg omhoog. We reden door een kloof met links en rechts wanden begroeid met bomen.
Later kregen we een wijdere blik. Na 20 km kwamen we op een fietspad dat loopt tot Trento, het Valalunga gebied. Een hele mooie weg om te fietsen en met mooie uitzichten. Het was 34 graden en bloedheet (puf).
De Brenta was onze rode draad tot aan het Lago di Caldonazze, een van de warmste Alpenmeren. Om daarin af te koelen was een idee maar het credo van mij is "niet zeuren, door fietsen".
In Borgo Valsagana warm gegeten en veel gedronken (geen alcohol). De plaats zelf even bekeken. Door Trento gereden en na 98 km en 506 htm een hotel gevonden in Lavis. De vrouw spreekt Duits dus dat lukt wel. Genoten van de mooie weg en uitzichten.
Morgen is Bolzano het doel. Van daaruit willen we de trein pakken (met een omweg) naar Bregenz. Groeten van Jeanny & Kees.

3 opmerkingen:

 1. kees, jij bent wel ene keiharde hé. mijn credo,,,
  ppffftttttttttttttttt
  maar toch, geniet!!!
  knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Luitjes
  Hier weer even de groeten uit HBK hier alles
  goed het weer is oke gelukkig bij jullie ook.
  Dus jullie gaan richting Bregenz en welke route hadden jullie in gedachte om verder te fietsen.Maar een syukje met de trein is natuurlijk ook niet mis.Verder nog veel plezier met jullie tocht en blijf tussen de lijnen.

  Groeten Betsie en Jos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi kanjers, op naar Oostenrijk? Natuurlijk ook mooi om te fietsen. Jullie komen dus ook per fiets weer naar huis, heb ik de indruk. Een super prestatie. Geniet er nog van. Groetjes uit Asten.

  BeantwoordenVerwijderen