maandag 17 mei 2010

Dag 1: Hoensbroek > Fussenich (Duitsland)

Eindelijk was het dan zover! Vanochtend zijn we rond 9.30 uur goed bepakt en in de regen op de fiets gestapt, uitgezwaaid door lieve familieleden en buren. Onderweg veel regen gehad en circa 2 uurtjes zon om op te drogen. De hele weg bergje op en bergje af gereden. Ook nog even verkeerd gereden (zo'n 1,5 km) en dankzij twee oude mannetjes zaten we al snel weer op het rechte pad. Nou ja "recht", we konden meteen een 9% helling trotseren. Goed om erin te komen!
Jeanny begon na 60 kilometer een beetje "gaar" te worden en daarom zijn we na 73 kilometer, in Füssenich (25 km in de buurt van Duren) bij een gasthaus gestopt. Voor een paar tientjes overnachting met ontbijt.
Het was inmiddels 16.30 uur, geen tv op de kamer en verder moe en voldaan. Tijd voor een einde-middagdutje dus! Ik was blij met m'n nieuwe (lees)bril en de combinatie van kaart en gps. Ik kon goed alles lezen tijdens het fietsen en al een beetje vooruit kijken. We moesten vandaag weer even wennen maar merkten dat we eraan toe waren om op pad te gaan. Liefs, Jeanny en Kees.

Kees en Jeanny op weg naar Rome !

Hallo lieve mensen,
















hierbij laat ik jullie namens pap en mam weten dat zij vanochtend op de fiets zijn gesprongen en hun fietstocht naar Rome een feit is!!

















Dankzij ome Math is dit vastgelegd.

Geniet ervan !
Joyce