vrijdag 11 juni 2010

Dag 26: Rome (Italie)

Aankomst Rome

Verrassing!
Joyce, Indra, Kahlan en Belinda wachten ons op.

Ontbijt op de kamer gemaakt en ons voorbereid op nog 2 dagen tot in Rome. Na een zeer slechte weg over een afstand van 17 km zei Jeanny:" Wat je doet weet ik niet, maar ik ga de blauwe borden( normale secundaire weg) naar Rome volgen." Ik stribbelde even tegen maar samen uit en samen thuis.

In Vertralla koffie en water in een barretje en vanaf daar de SS2 of te wel de Via Cassia gaan volgen. Het was inmiddels weer bloedheet en druk op de weg. Bij Sutri, bekend van de aardappelen brood gegeten en genoten van een Amfitheater en grotten die niet meer bewoond werden. Route weer vervolgd. Intussen aan Joyce via SMS het juiste adres en naam van Hotel gevraagd. Zij hadden iets voor ons geregeld. Jos gebeld voor het juiste coordinaat. Dat in de GPS en verder met onze " abstecher."
Bij een tankstation nog een pitstop gemaakt en berekend of we Rome zouden halen.
Om 17.00 uur reden we de Stad / Gemeente Rome binnen. Toen het juiste adres gaan zoeken. We kwamen uit in een gedeelte van Rome waar je met de fiets niet over de Tiber, de autosnelweg en 2 sporen kan komen. Via een taxichauffeur de juiste weg gekregen. Dat betekende echter dat we 25 km alles bijelkaar hebben moeten zoeken. Toen vonden we het hotel niet. Joyce gebeld en die zei het is een CAMPING!!!!!
We hadden aan het begin van die straat wel een camping gezien maar wat zochten we?????
Naar die camping om ons in te checken het was inmiddels 20.15 uur. Toen kwamen opeens Joyce, Belinda Indra en Kahlan aanrennen. Wat een verrassing!
Ze hadden een 6 persoons huisje geboekt en waren vandaag ook aangekomen. Het nadeel was dat zij dat met het vliegtuig hebben gedaan. Bij dit weerzien waren de 131 km en de 930 hoogtemeters opeens verdwenen. Zij hadden gekookt en voor ons gelukkig nog iets bewaard. Nog wat gedronken gekletst en een planning voor de komende dagen gemaakt.
Zaterdag alles regelen en even rust bij de stukken( zwemmen met de kinderen), zondag naar Rome, maandag gaan de kids weer naar huis en wij naar Rome. Dinsdag gaan we de route oppakken naar Assisi. Groeten J&K. en de kids.

By the way, het gewicht van het pakketje, dat wij hebben teruggestuurd was 6,760 kg.